Kaipaatko alkusysäystä liikunnan lisäämiseen ja elämäntapojesi muokkaamiseen paremmin terveyttä ja hyvinvointia tukeviksi? Liikutko mielelläsi ulkona ja luonnossa, ja haluaisit lisää ideoita siihen, mitä kaikkea siellä voi tehdä? Haluaisitko löytää uusia tapoja rentoutua luonnossa ja palautua arjen kuormituksesta?

Teen asiakkailleni henkilökohtaista liikuntaohjausta, jossa lähtökohtana on liikunnan lisääminen omaan arkeen mahdollisimman vaivattomasti. Liikuntasuunnitelma rakennetaan vastaamaan sinun tarpeitasi ja toiveitasi, ja suosin erityisesti luontoliikuntaa ja yksinkertaisia, tehokkaita harjoituksia, joita voit tehdä esimerkiksi pururadan varressa, metsäretkellä tai leikkipuistossa ilman erityisiä välineitä.

Sinä määrittelet tavoitteet, ja yhdessä etsimme keinot niihin pääsemiseksi! Ohjaus pohjautuu fysioterapeutin ammattitaitoon ja liikunta suunnitellaan sinulle sopivaksi siinäkin tapauksessa, että sinulla on liikkumista hankaloittavia sairauksia tai vammoja.

Liikuntaohjauksen aloituspaketti sisältää:

  • alkuhaastattelun (30-45 min), jossa käydään läpi tämänhetkinen tilanne, tavoitteet ja toiveet,
  • sinun lähtökohdistasi ja tavoitteistasi käsin tehdyn liikuntasuunnitelman, joka sisältää ehdotuksen liikunnan viikkorytmiksi sekä vaihtoehtoisia harjoituksia eri osa-alueiden kehittämiseen (kestävyys, voima, liikkuvuus, kehonhallinta),
  • yhden ohjatun harjoituskerran (45–90 min) jossa tarkistetaan, että harjoitukset ovat sinulle sopivia ja ne tehdään oikein.

Aloituspaketin hinta on 150 €

Kun olet päässyt alkuun itsenäisessä harjoittelussa, voimme halutessasi jatkaa ohjattuja harjoituksia sinulle sopivassa aikataulussa. Yhden ohjatun harjoituskerran pituus on 60 min.

Yksi tapaamiskerta 60 €
Kaksi tapaamiskertaa 110 €
Kolme tapaamiskertaa 160 €.

Hintoihin sisältyy alv 24%.

Liikuntaohjaus on mahdollista toteuttaa myös etäyhteydellä Zoom-videotapaamisina!