Jääkö hyvinvoinnista huolehtiminen muun elämän jalkoihin? Autan sinua pääsemään käsiksi muutosprosessiin, jossa löydät keinoja hyvinvointisi parantamiseen!

Teen fysioterapiaa lempeällä ja kokonaisvaltaisella otteella. Aloitamme tilanteesi huolellisella kartoittamisella, jotta löydämme arkeesi ja tavoitteisiisi sopivat tavat parantaa hyvinvointiasi. Keinoina meillä on esimerkiksi ohjattu ja omatoiminen fyysinen harjoittelu, rentoutus- ja kehotietoisuusharjoitukset ja elämäntapavalmennus.

Autan sinua tunnistamaan ja ottamaan käyttöön omat voimavarasi

Keho toimii aina vuorovaikutuksessa mielen ja ympäristön kanssa ja siksi on hyödyllistä pohtia elämäntilannetta ja arkea kokonaisuutena ja saada näkyviin hyvinvointia verottavat tekijät. Fysioterapeutin roolina on paitsi neuvoa ja ohjata asiakasta kehon viestien kuuntelemisessa ja oireiden ymmärtämisessä ja kuntoutuksessa, myös auttaa asiakasta tunnistamaan ja ottamaan käyttöön omat hyvinvointia tukevat voimavaransa.

Pitkittynyt stressi, kipu ja toistuvat jumit kehossa ovat usein seurausta pitkäaikaisesta rasituksesta. Tilanteen taustalla on ehkä kuukausien tai vuosien liiallinen kuormitus, eikä sen korjaantuminenkaan yleensä käy hetkessä. Asiakkaan oma aktiivisuus ja motivaatio ovat avainasemassa, jotta fysioterapialla saavutetaan kestäviä tuloksia. Muutosten aikaansaaminen vaatii pitkäjänteistä toimintatapojen muutosta ja sitoutumista, jotta uudet tavat muuttuvat pysyviksi.

Yksilöllinen, omaan arkeesi sopiva harjoittelu

Liian usein käy niin, että fysioterapeutilta saatujen harjoitteiden tekeminen unohtuu, kun vaiva alkaa helpottaa. Käyntiin lähtenyt kuntoutuminen saattaa jäädä kesken ja vaiva uusiutua. Siksi on tärkeää, että terapeuttinen harjoittelu suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan arkeen sopivaksi ja motivoivaksi.

Vastaanottokäynti voidaan toteuttaa omassa arjen ympäristössäsi. Näin voimme suunnitella, miten lisäät hyvinvointiasi vahvistavaa harjoittelua siellä, missä muutenkin liikut. Lähes kaikki arjen ympäristöt kuten koti, työpaikan taukohuone, lähimetsän koiranulkoilutuslenkki tai hiekkalaatikon reuna leikkipuistossa tarjoavat mahdollisuuksia kuntouttavalle harjoittelulle, kun vain katsoo ympäristöjä uusin silmin!

Fysioterapiavastaanottoni toimii osana Flexio Oy:ta, josta löydät monipuolisesti eri ammattilaisten palveluita hyvinvointiasi tukemaan. Alla olevasta linkistä pääset siirtymään Flexion ajanvaraukseen!